Zoneterapi

Zoneterapi benyttes til at behandle skader og ubalancer gennem massage og faste tryk på føddernes under- og overside. Menneskets organer, nervebaner og meridiansystemet (energibaner) er alle afbilledet som zoner på foden.


Med zoneterapi behandles kroppen helhedsorienteret, idet en opstået skade ofte indirekte påvirker andre steder i kroppen og herigennem kan give ubalancer.


Det er en behandlingsform, der stimulerer menneskets selvhelbredende kræfter, hvorigennem den naturlige helbredelsesproces fremmes.

 


Sportszoneterapi

Zoneterapi er et rigtig godt redskab, når man skal behandle sportsskader og eventuelle overbelastningsskader i bevægeapparatet. Behandlingsformen er attraktiv for alle der holder deres krop i form, ved eksempelvis fitness, løb, yoga, spinning/cykling, fodbold, tennis, golf, pilates, håndbold, crossfit, gymnastik og svømning m.m.

Zoneterapi egner sig til behandling af:

Allergi og astma,  fordøjelsesproblemer, bihulebetændelse, hovedpine, mellemørebetændelse, forhøjet blodtryk, muskelspændinger, gener med overgangsalder og meget mere.


Mange bruger zoneterapi, selvom de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling. 

 

 
 

KLINIK SKOVLY • Bjellekjærvej 6 • 3670 Veksø • Tlf: 2015 3098 • E-mail: annette.nille.larsen@gmail.com

Design/teknik: Idé Tekst Reklame